auto

Audi explică ce înseamnă tehnologia eAWS, disponibilă doar pe SUV-urile din vârful gamei Q

16 septembrie 2020, ora 15:11
Distribuie:

Caroserie mare de SUV, ținută sportivă pe șosea și ruliu minim al caroseriei, fără a face compromisuri privind confortul: un conflict soluționat cu brio de Audi, prin prisma sistemului său electromecanic de stabilizare anti-ruliu (eAWS). Asistate de sistemul electric de 48 de volți de la bord și de actuatoarele puternice, brațele stabilizatoare de pe punțile din față și din spate pot fi controlate activ, în funcție de situația de mers.

Astfel, automobilele își păstrează confortul ridicat la condusul în linie dreaptă, dar în viraje și la situațiile variabile, aceleași automobile impresionează cu dinamica laterală optimizată, în combinație cu ruliul minim al caroseriei.

Iar avantajele tehnice ale soluției electromecanice oferite de Audi constau în eficiența ridicată din punctul de vedere al consumului de energie, operarea aproape în timp real și faptul că sistemul nu necesită lucrări de întreținere, nefiind utilizate elemente hidraulice! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram