Caroserie mare de SUV, ținută sportivă pe șosea și ruliu minim al caroseriei, fără a face compromisuri privind confortul: un conflict soluționat cu brio de Audi, prin prisma sistemului său electromecanic de stabilizare anti-ruliu (eAWS). Asistate de sistemul electric de 48 de volți de la bord și de actuatoarele puternice, brațele stabilizatoare de pe punțile din față și din spate pot fi controlate activ, în funcție de situația de mers.

Astfel, automobilele își păstrează confortul ridicat la condusul în linie dreaptă, dar în viraje și la situațiile variabile, aceleași automobile impresionează cu dinamica laterală optimizată, în combinație cu ruliul minim al caroseriei.

Iar avantajele tehnice ale soluției electromecanice oferite de Audi constau în eficiența ridicată din punctul de vedere al consumului de energie, operarea aproape în timp real și faptul că sistemul nu necesită lucrări de întreținere, nefiind utilizate elemente hidraulice! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!