/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ce proiect de lege a înaintat Pro Moldova în legătură cu testarea pentru COVID-19

missing
16 septembrie 2020, ora 13:28

Costurile pentru testarea angajaților pentru identificarea virusului SARS-CoV-2, suportate de angajator, vor fi considerate facilități neimpozabile și ar putea fi scutite de plata impozitelor. 

Cel puțin asta se arată într-un proiect de lege inițiat de deputații Pro Moldova, despre care au anunțat astăzi.

Proiectul mai stipulează ca plățile făcute de angajator pentru testarea angajaților pentru identificarea virusului SARS-CoV-2 sunt scutite complet de impozit pe venit, la nivel de salariat și angajator, scutirea se aplică inclusiv și în privința contribuțiilor sociale și medicale.

Totodată, în proiectul de lege se arată că Guvernul va fi obligat să asigure rambursarea banilor achitați de către salariați în contul impozitelor și contribuțiilor sociale, dar și medicale până la intrarea în vigoare a prezentei legi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram