În prezent, în timpul fazei finale de teste, noul automobil sport compact BMW 128ti parcurge testele de calibrare pe şoselele din regiunea Eifel, din jurul buclei Nordschleife de la Nürburgring, şi, desigur, direct pe cel mai dificil circuit din lume.

Un accent special este pus pe caracteristicile dinamice de manevrabilitate ale noii variante BMW Seria 1, care a fost concepută special pentru plăcerea activă a condusului. Modelul va fi lansat pe piaţă în noiembrie 2020.

Cu tracţiune faţă, noul BMW 128ti este poziţionat imediat în spatele vârfului de gamă BMW Seria 1, BMW M135i xDrive, şi dispune de nou dezvoltatul motor de 2.0 litri. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!