/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Doi bărbați, găsiți morți pe teritoriul unei întreprinderi din Rezina. Cum s-a produs tragedia

missing
16 septembrie 2020, ora 16:18

Doi bărbați au fost găsiți morți într-un spațiu pentru colectarea deșeurilor. Victimele s-ar fi intoxicat cu vopori toxici. Tragedia s-a produs astăzi pe teritoriul unei întreprinderi din Rezina care se ocupă cu uscarea prunelor.

Conform informațiilor, un bărbat de 46 de ani ar fi încercat să colecteze resturile din spațiul prevăzut pentru deșeuri, însă nu s-a mai întors. La scurt timp, un tânăr de 24 de ani a încercat să-l ajute, dar, din nefericire, s-a intoxicat și el.

În aceste condiții, au fost alertați polițiștii. Ulterior, au fost extrase cadavrele celor două victime.

Circumstanțele sunt investigate, iar cauza preventivă este o intoxicație.

Potrivit informațiilor, rezervorul de acumulare a deșeurilor menajere, unde s-a produs tragedia, are o adâncime de trei metri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram