Un bărbat a decedat după ce a fost prins între plăcile de granit pe care încerca să le descarce dintr-un camion. Împreună cu el, alți doi bărbați au rămas blocați sub plăci. În ajutor le-au venit salvatorii. Cazul a avut loc pe teritoriul unei întreprinderi de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Bălți.

Incidentul a avut loc aseară. Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații Excepționale, este vorba despre trei bărbați cu vârstele de 34 și 35 de ani. Unul dintre bărbați a decedat pe loc, iar alte două persoane s-au ales cu diverse traumatisme.

Toți trei bărbați au rămas blocați în plăcile de granit cu greutate de peste 1.5 tone.

Angajații IGSU au efectuat operativ operațiunea de deblocare, utilizând echipament specializat din dotare, reușind să salveze cei doi bărbați și să recupereze corpul neînsuflețit a persoanei decedate. Bărbații salvați au fost preluați de medici pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!