/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO VIDEO/ Trei bărbați au fost prinși între plăcile de granit pe care încercau să le descarce dintr-un camion. Unul dintre ei a decedat

missing
16 septembrie 2020, ora 08:35

Un bărbat a decedat după ce a fost prins între plăcile de granit pe care încerca să le descarce dintr-un camion. Împreună cu el, alți doi bărbați au rămas blocați sub plăci. În ajutor le-au venit salvatorii. Cazul a avut loc pe teritoriul unei întreprinderi de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Bălți.

Incidentul a avut loc aseară. Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații Excepționale, este vorba despre trei bărbați cu vârstele de 34 și 35 de ani. Unul dintre bărbați a decedat pe loc, iar alte două persoane s-au ales cu diverse traumatisme.

Toți trei bărbați au rămas blocați în plăcile de granit cu greutate de peste 1.5 tone.

Angajații IGSU au efectuat operativ operațiunea de deblocare, utilizând echipament specializat din dotare, reușind să salveze cei doi bărbați și să recupereze corpul neînsuflețit a persoanei decedate. Bărbații salvați au fost preluați de medici pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram