Un angajat al poliției în vârstă de 30 de ani a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina la Criuleni. Potrivit poliției, bărbatul ar fi transportat marfă de contrabandă, iar în momentul accidentului acesta era în afara orelor de serviciu. 

Oamenii legii au fost anunțați despre accident de către un cetățean, care a fost martorul accidentului. Ajunși la fața locului, grupul de urmărire penală a stabilit că la volanul autoturismului se afla un angajat al IP Criuleni. Bărbatul de 30 de ani era în afara orelor de serviciu. Acesta activează în poliție din 2019. În urma accidentului, acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la Spitalul Raional din Criuleni.

Polițiștii au stabilit că în autoturismul inversat se afla o încărcătură cu mărfuri de diferită origine, proveniența cărora urmează a fi stabilită.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă de serviciu și pornită procedura de constatare a tuturor circumstanțelor. La finalizarea anchetei, în cazul constatării unor abateri de ordin disciplinar, vor fi aplicate sancțiunile corespunzătoare gravității faptei comise.

 

 
Foto: facebook.com/PartidulDemocratiaAcasa

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!