/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

KIA arată profilurile celor şapte maşini electrice pe care le va lansa până în 2027

missing
16 septembrie 2020, ora 15:38

KIA Motors Corporation a împărtășit astăzi un crâmpei din viziunea sa asupra viitoarei strategii globale privind automobilele 100% electrice (EV). A fost dezvăluita o primă schiță cu mai multe dintre viitoarele automobile electrice cu baterie (BEV) ale mărcii.

Detaliile viitoarei strategii de automobile EV KIA au fost anunțate de președintele și CEO-ul KIA Ho Sung Song în cadrul unui eveniment la fabrica Hwasung a mărcii din Coreea.

KIA se va stabili într-o poziție de lider pe piața globală a automobilelor electrice, răspunzând cererii în creștere în rapidă din partea consumatorilor din toată lumea pentru automobilele electrice. Marca va lansa o gamă diversificată de automobile BEV dedicate și va stabili parteneriate cu companii de încărcare a automobilelor EV din întreaga lume pentru a realiza acest lucru. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram