KIA Motors Corporation a împărtășit astăzi un crâmpei din viziunea sa asupra viitoarei strategii globale privind automobilele 100% electrice (EV). A fost dezvăluita o primă schiță cu mai multe dintre viitoarele automobile electrice cu baterie (BEV) ale mărcii.

Detaliile viitoarei strategii de automobile EV KIA au fost anunțate de președintele și CEO-ul KIA Ho Sung Song în cadrul unui eveniment la fabrica Hwasung a mărcii din Coreea.

KIA se va stabili într-o poziție de lider pe piața globală a automobilelor electrice, răspunzând cererii în creștere în rapidă din partea consumatorilor din toată lumea pentru automobilele electrice. Marca va lansa o gamă diversificată de automobile BEV dedicate și va stabili parteneriate cu companii de încărcare a automobilelor EV din întreaga lume pentru a realiza acest lucru. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!