KIA Motors Corporation a împărtășit astăzi un crâmpei din viziunea sa asupra viitoarei strategii globale privind automobilele 100% electrice (EV). A fost dezvăluita o primă schiță cu mai multe dintre viitoarele automobile electrice cu baterie (BEV) ale mărcii.

Detaliile viitoarei strategii de automobile EV KIA au fost anunțate de președintele și CEO-ul KIA Ho Sung Song în cadrul unui eveniment la fabrica Hwasung a mărcii din Coreea.

KIA se va stabili într-o poziție de lider pe piața globală a automobilelor electrice, răspunzând cererii în creștere în rapidă din partea consumatorilor din toată lumea pentru automobilele electrice. Marca va lansa o gamă diversificată de automobile BEV dedicate și va stabili parteneriate cu companii de încărcare a automobilelor EV din întreaga lume pentru a realiza acest lucru. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!