/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Mai sunt câteva zile până la termenul-limită de achitare a impozitelor imobiliare

missing
16 septembrie 2020, ora 11:59

Primăria Chișinău informează cetățenii care dețin în proprietate bunuri imobiliare pe teritoriul municipiului că termenul-limită de achitare a impozitului pentru acestea este data 25 septembrie și deja nu mai există două termene de plată.

Onorarea obligației fiscale se face cu Avizul de plată a impozitului pe bunurile imobiliare direct la oficiile poștale, instituțiile bancare, prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice www.mpay.gov.md, prin accesarea serviciului „Achitarea impozitului pe bunurile imobiliare (cu aviz de plată)”.

Scutirea la impozitul pe bunurile imobiliare se acordă persoanelor de vârstă pensionară.

Avizele de plată pot fi eliberate la sediul Direcției de colectare a impozitelor și taxelor locale, aflat pe adresa: str. 31 August 1989, nr. 63A, la prezentarea actului de identitate sau a împuternicirii legale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram