O altă victorie importantă pentru Mircea Lucescu. După succesul din Super Cupa Ucrainei, celebrul antrenor român o apropie pe Dinamo Kiev la un pas de grupele Ligii Campionilor. La început, fanii ucraineni nu l-au dorit pe Lucescu, însă acesta i-a convins că își merită locul.

În turul trei al calificărilor pentru grupele Champions League, Dinamo Kiev a avut-o în față pe AZ Alkmar. Olandezii au dominat, din punct de vedere al posesiei, însă ucrainenii au fost mai periculoși, în fața porții adverse. Prin urmare, în minutul 49, fostul jucător de la Sheriff Tiraspol, Gerson Rodrigues a deschis scorul.

Olandezii au continuat să țină mingea la ei, dar cei care au înscris, au fost din nou ucrainenii. Autorul golului de 2 la 0 a fost tânăra speranță de la Dinamo, Mykola Shaparenko.

În runda decisivă pentru calificarea în grupele Champions League, Dinamo Kiyev se va întâlni cu învingătoarea dintre Gent și Rapid Viena. Calificarea în competiția propriu-zisă a Ligii Campionilor ar însemna, pentru Lucescu, un avânt important, după ploile de critică, căzute peste el, de când se află la Dinamo.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!