auto

Noul GMC HUMMER EV se va putea mişca, la necesitate, ca un crab

16 septembrie 2020, ora 13:42
Distribuie:

Rezervările noului pickup electric GMC Hummer EV se vor deschide la scurt timp după debutul său, programat pentru ziua de 20 octombrie 2020, deşi startul livrărilor va fi dat abia în toamna anului 2021. Inițial, compania se aștepta să organizeze o prezentare în luna mai, dar a amânat-o din cauza pandemiei de COVID-19.

Până la prezentare mai sunt câteva săptămâni, însă compania americană s-a gândit să incite spiritele prin mici porţii de informaţii despre unele dotări pe care le va avea maşina.

Un nou teaser video arată un GMC Hummer EV condus de-a lungul unei plaje de nisip, oferindu-ne o șansă de a aprecia proporţiile sale de la înălţimea unui zbor de pasăre, dar şi acoperişul său format din părţi detaşabile. Dar asta nu e partea cea mai interesantă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram