Rezervările noului pickup electric GMC Hummer EV se vor deschide la scurt timp după debutul său, programat pentru ziua de 20 octombrie 2020, deşi startul livrărilor va fi dat abia în toamna anului 2021. Inițial, compania se aștepta să organizeze o prezentare în luna mai, dar a amânat-o din cauza pandemiei de COVID-19.

Până la prezentare mai sunt câteva săptămâni, însă compania americană s-a gândit să incite spiritele prin mici porţii de informaţii despre unele dotări pe care le va avea maşina.

Un nou teaser video arată un GMC Hummer EV condus de-a lungul unei plaje de nisip, oferindu-ne o șansă de a aprecia proporţiile sale de la înălţimea unui zbor de pasăre, dar şi acoperişul său format din părţi detaşabile. Dar asta nu e partea cea mai interesantă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!