Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a publicat un top al celor mai bine plătite locuri de muncă înregistrate la moment. Astfel, în capul listei este funcția de director de producție la compania elvețiană „Danube Oil Company SRL”, care își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești. Locul de muncă este pentru o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului și care cunoaște limba engleză la nivel avansat.

Altele două locuri de muncă bine plătite sunt pentru pozițiile de programatori la „Pentalog Chi SRL”, pentru care se oferă un salariu maxim de 30 mii lei.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de doi mașiniști de excavator, locurile vacante fiind disponibile în orașul Chișinău și se oferă un salariu de 14-20 mii lei. Între 12 și 18 mii de lei se oferă pentru cel mai iscusit pietrar-zidar care dorește să muncească în Chișinău și are experiență de muncă în lucrări de zidărie și cărămidă.

16 mii lei vor fi oferiți pentru doi conducători auto (transport internațional) din Bălți care vor corespunde condițiilor de angajare, inclusiv permis de conducere cat. D și experiență de lucru.

La mare căutare și în această lună sunt inginerii, electromontorii, operatorii de telecomunicații cărora li se oferă un salariu de maxim 15 mii lei.

Salarii de 8-10 mii lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici, etc.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (conform declarațiilor agenților economici) și să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesînd portalul www.angajat.md sau adresîndu-se la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!