/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premieră: Noul Bentley Continental GT Mulliner – maşina cu 400 000 de cusături

missing
16 septembrie 2020, ora 09:46

Bentley Mulliner adaugă la noul său portofoliu de colecții și prezintă noul vârf de lux al familiei Continental GT cu noul Continental GT Mulliner coupe!

Acest frate al lui GT Mulliner Cabriolet, arătat mai devreme în acest an, marchează măiestria modernă și oferă clientului posibilități chiar mai mari de a comanda un Bentley unic în baza preferinţelor individuale.

Continental GT Mulliner coupe își va face debutul la nivel mondial la Salon Privé, care este organizat pe teritoriul Palatului Blenheim, Marea Britanie, din 22 septembrie, unde va fi expus alături de Bentley Mulliner Bacalar, făcându-și, de asemenea, debutul public, și alături de încă o maşină deocamdată neanunţată din portofoliul Mulliner Classic. Află mai multe şi vezi cum arată în detalii modelul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram