Bentley Mulliner adaugă la noul său portofoliu de colecții și prezintă noul vârf de lux al familiei Continental GT cu noul Continental GT Mulliner coupe!

Acest frate al lui GT Mulliner Cabriolet, arătat mai devreme în acest an, marchează măiestria modernă și oferă clientului posibilități chiar mai mari de a comanda un Bentley unic în baza preferinţelor individuale.

Continental GT Mulliner coupe își va face debutul la nivel mondial la Salon Privé, care este organizat pe teritoriul Palatului Blenheim, Marea Britanie, din 22 septembrie, unde va fi expus alături de Bentley Mulliner Bacalar, făcându-și, de asemenea, debutul public, și alături de încă o maşină deocamdată neanunţată din portofoliul Mulliner Classic. Află mai multe şi vezi cum arată în detalii modelul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!