auto

Premieră: Noul Ferrari Portofino M, facelift

16 septembrie 2020, ora 17:05
Distribuie:

Ferrari Portofino M a fost dezvăluit astăzi pentru prima dată în istoria companiei în cadrul unui eveniment organizat complet online. Portofino M este primul Ferrari care a fost prezentat în urma închiderii temporare a companiei din cauza crizei de COVID-19, făcându-l simbolul unei călătorii de redescoperire.

“M” vine de la “Modificata”, care în nomenclatura Ferrari se referă la autoturisme care au suferit o evoluție prin care s-a mărit în mod semnificativ performanța lor. Deci, vorbim despre un facelift.

Nu există nicio lipsă de inovație tehnică în noua evoluție uimitoare a lui Portofino, cea mai notabilă fiind propulsorul său reproiectat, o cutie de viteze nouă cu opt trepte și un Manettino cu cinci poziții, care include un mod Race, o premieră absolută pentru un automobil GT spider de la Maranello. Află mai multe detalii, dar şi cât costă maşina, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram