Ferrari Portofino M a fost dezvăluit astăzi pentru prima dată în istoria companiei în cadrul unui eveniment organizat complet online. Portofino M este primul Ferrari care a fost prezentat în urma închiderii temporare a companiei din cauza crizei de COVID-19, făcându-l simbolul unei călătorii de redescoperire.

“M” vine de la “Modificata”, care în nomenclatura Ferrari se referă la autoturisme care au suferit o evoluție prin care s-a mărit în mod semnificativ performanța lor. Deci, vorbim despre un facelift.

Nu există nicio lipsă de inovație tehnică în noua evoluție uimitoare a lui Portofino, cea mai notabilă fiind propulsorul său reproiectat, o cutie de viteze nouă cu opt trepte și un Manettino cu cinci poziții, care include un mod Race, o premieră absolută pentru un automobil GT spider de la Maranello. Află mai multe detalii, dar şi cât costă maşina, pe AutoBlog.MD

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!