/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Problema traficului lent este şi în şoferi. Iată ce se întâmplă mai mereu la intersecţia Burebista-Sarmizegetusa

missing
16 septembrie 2020, ora 12:11

Incredibil, dar adevărat. Se dovedeşte că problema traficului lent şi a ambuteiajelor nu este nici pe departe doar din cauza reparaţiilor pe strada Albişoara de exemplu, fapt pe care mulţi sunt supăraţi, sau din cauza altor străzi închise temporar pentru circulaţie, ci şi din cauza încălcărilor elementare de reguli de circulaţie, unde mai pui şi numărul mare de autovehicule.

Un exemplu este acest haos, care se întâmplă zilnic în proximitatea intersecţiei străzilor Burebista şi Sarmizegetusa din sectorul Botanica. Imaginile publicate aici nu au nevoie de prea multe comentarii pentru că, până şi coloana sonoră a filmuleţului explică atitudinea participanţilor la trafic care apar în vizorul camerei încălcând.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram