/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Testele Euro NCAP revin într-un nou sezon! Primul pe listă este noul Toyota Yaris

missing
16 septembrie 2020, ora 13:02

Astăzi, Euro NCAP revine după o pauză din cauza pandemiei de COVID-19 cu rezultatele evaluărilor primei mașini în conformitate cu protocoalele sale restructurate din 2020. Cea mai recentă mașină de familie mică a Toyota, noul Yaris, a obţinut un rating de cinci stele din cinci posibile.

A patra generaţie Yaris apare cu brio în programul de testare Euro NCAP 2020. Mașina este prima care a fost supusă unui nou test de impact frontal, unul care îl înlocuiește pe cel utilizat anterior de la începerea programului în 1997, și este primul care dispune de o contra măsură pentru leziunile cauzate de impactul frontal.

Testul de impact într-o barieră deformabilă progresivă mobilă (MPDB) evaluează protecția pe care o mașină o oferă ocupanților săi, precum și riscurile pe care le prezintă pentru mașina în care s-a lovit. Află mai multe şi vezi rezumatul testelor în format video, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram