Astăzi, Euro NCAP revine după o pauză din cauza pandemiei de COVID-19 cu rezultatele evaluărilor primei mașini în conformitate cu protocoalele sale restructurate din 2020. Cea mai recentă mașină de familie mică a Toyota, noul Yaris, a obţinut un rating de cinci stele din cinci posibile.

A patra generaţie Yaris apare cu brio în programul de testare Euro NCAP 2020. Mașina este prima care a fost supusă unui nou test de impact frontal, unul care îl înlocuiește pe cel utilizat anterior de la începerea programului în 1997, și este primul care dispune de o contra măsură pentru leziunile cauzate de impactul frontal.

Testul de impact într-o barieră deformabilă progresivă mobilă (MPDB) evaluează protecția pe care o mașină o oferă ocupanților săi, precum și riscurile pe care le prezintă pentru mașina în care s-a lovit. Află mai multe şi vezi rezumatul testelor în format video, pe AutoBlog.MD

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!