/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un avocat din Nisporeni, reținut de CNA pentru trafic de influență. Ar fi încercat să muşamalizeze nişte dosare, pornite pentru viol

16 septembrie 2020, ora 10:57

Un avocat din Nisporeni a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi pretins 1000 de euro de la un bărbat pentru a-l ajuta să scape de răspundere pentru viol și violare de domiciliu.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi pretins 1000 de euro, susținând că are influență asupra unor persoane publice, ar putea să grăbească procedura de împăcare a părților cu eliberarea denunțătorului din arest preventiv și cu încetarea procesului penal intentat pentru viol și violare de domiciliu.

Potrivit materialelor altei anchete, avocatul ar fi pretins și primit suma de 1000 euro, de la alt cetățean, susținând că are influență asupra unor persoane publice, pentru a-l ajuta să scape de răspundere pentru raport sexual cu o persoană minoră.

Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență. Bănuitul au fost reținuți pentru 72 de ore și se află în izolatorul CNA. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă amendă în mărime  de la 2000 la 3000 unităţi convenţionale sau închisoare de până la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram