/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/„Dodon se lăfăie în vacanțe luxoase, iar oamenii se chinuie cu pensii mizere”. PAS Youth a organizat un flashmob în fața președinției

missing
16 septembrie 2020, ora 14:43

„Dodon se lăfăie în vacanțe luxoase, iar oamenii se chinuie cu pensii mizere”. Acesta a fost mesajul transmis de PAS Youth, în  cadrul unui flashmob organizat astăzi în fața președinției. 

Participanții l-au acuzat pe Dodon că acesta ar cheltui mii de euro pe vacanțe luxoase, în timp ce pensiile au fost mărite cu 1%, asta în unele cazuri ar înseamn 12 lei.

„Acesta este maximul pe care îl poate face acum Igor Dodon pentru pensionari, indexarea pensiilor cu 1%, asta în timp ce el cheltuie mii de euro pe vacanțe, vacanțe alături de persoane obscure. În același timp acesta uită că mizează pe susținerea pensionarilor care trăiesc la limita sărăciei”, a declarat Adrian Băluțel.

„Președintele nostru este un mare iubitor al vacanțelor de lux. În același timp, dacă s-ar fi ținut de cuvânt și ar fi călătorit mai puțin, pensionarii ar fi trebuit să beneficieze acum de o indexare de 400 lei, adică 20 la sută. Atât cât promitea la început. În 2017, promitea mărirea pensiilor cu 20 la sută, iar astăzi vedem că bătrânii au ajuns să beneficieze de doar 1%”, a mai adăugat deputatul Dan Perciun.

Solicitată de tv8.md pentru o reacție, Carmena Sterpu, purtătoarea de cuvânt al președintelui, a declarat următoarele: „Să aștepte începerea campaniei electorale, să nu se grăbească cu mesaje populiste de pe ACUM”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram