/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Inspector de patrulare fără diplomă. Un bărbat a fost surprins cum dirija circulația în Capitală

missing
16 septembrie 2020, ora 19:53

Inspector de patrulare fără diplomă. Un bărbat a fost surprins astăzi, 16 septembrie, pe strada Uzinelor din Capitală cum dirija traficul. Asta după ce în zonă a avut loc un accident și s-au format ambuteiaje. Bărbatul a decis să nu mai aștepte poliția, așa că și-a lăsat bicicleta cu care circula și a început să gestioneze singur traficul.

Momentul a fost surprins de către reportera TV8 Natalia Ghețu. În accidentul rutier care a provocat ambuteiajul au fost implicate două mijloace de transport. Întrebat dacă biciclistul s-a dovedit a fi de ajutor, inspectorul prezent la fața locului a spus că da.

Reportera a încercat să discute cu biciclistul. Ultimul a spus că: „Cel mai important este să rămâi om…Când sunt ambuteiaje trebuie de ajutat”. De menționat că în timp ce biciclistul dirija traficul, la o distanță de circa un kilometru un alt echipaj de inspectori servea cafea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram