Inspector de patrulare fără diplomă. Un bărbat a fost surprins astăzi, 16 septembrie, pe strada Uzinelor din Capitală cum dirija traficul. Asta după ce în zonă a avut loc un accident și s-au format ambuteiaje. Bărbatul a decis să nu mai aștepte poliția, așa că și-a lăsat bicicleta cu care circula și a început să gestioneze singur traficul.

Momentul a fost surprins de către reportera TV8 Natalia Ghețu. În accidentul rutier care a provocat ambuteiajul au fost implicate două mijloace de transport. Întrebat dacă biciclistul s-a dovedit a fi de ajutor, inspectorul prezent la fața locului a spus că da.

Reportera a încercat să discute cu biciclistul. Ultimul a spus că: „Cel mai important este să rămâi om…Când sunt ambuteiaje trebuie de ajutat”. De menționat că în timp ce biciclistul dirija traficul, la o distanță de circa un kilometru un alt echipaj de inspectori servea cafea.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!