Inspector de patrulare fără diplomă. Un bărbat a fost surprins astăzi, 16 septembrie, pe strada Uzinelor din Capitală cum dirija traficul. Asta după ce în zonă a avut loc un accident și s-au format ambuteiaje. Bărbatul a decis să nu mai aștepte poliția, așa că și-a lăsat bicicleta cu care circula și a început să gestioneze singur traficul.

Momentul a fost surprins de către reportera TV8 Natalia Ghețu. În accidentul rutier care a provocat ambuteiajul au fost implicate două mijloace de transport. Întrebat dacă biciclistul s-a dovedit a fi de ajutor, inspectorul prezent la fața locului a spus că da.

Reportera a încercat să discute cu biciclistul. Ultimul a spus că: „Cel mai important este să rămâi om…Când sunt ambuteiaje trebuie de ajutat”. De menționat că în timp ce biciclistul dirija traficul, la o distanță de circa un kilometru un alt echipaj de inspectori servea cafea.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!