auto

Ford arată noi imagini din cadrul testelor modelului F-150 electric. Performanțele impresionează

17 septembrie 2020, ora 18:04
Distribuie:

Ford începe de astăzi producţia noii generaţii a modelului F-150, care va ajunge la dealerii americani din noiembrie. Totodată a deschis terenul pentru construcţia unei noi fabrici – Rouge Electric Vehicle Center – în cadrul complexul istoric River Rouge din Dearborn, Michigan, acolo unde va fi produs primul F-150 electric.

Investiţia Ford în noua casă a pickup-ului electric, care va fi lansat pe piaţă la mijlocul anului 2022, este de 700 de milioane de dolari.

Noul centru de producţie, o dată ce va fi dat în exploatare, va adăuga 300 de locuri de muncă și face parte din investiţia anunţată în a construi linia de modele F-150, inclusiv primul F-150 PowerBoost hibrid. Noile locuri de muncă vor sprijini asamblarea bateriilor și producția modelului hibrid şi a celui electric. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram