Ford începe de astăzi producţia noii generaţii a modelului F-150, care va ajunge la dealerii americani din noiembrie. Totodată a deschis terenul pentru construcţia unei noi fabrici – Rouge Electric Vehicle Center – în cadrul complexul istoric River Rouge din Dearborn, Michigan, acolo unde va fi produs primul F-150 electric.

Investiţia Ford în noua casă a pickup-ului electric, care va fi lansat pe piaţă la mijlocul anului 2022, este de 700 de milioane de dolari.

Noul centru de producţie, o dată ce va fi dat în exploatare, va adăuga 300 de locuri de muncă și face parte din investiţia anunţată în a construi linia de modele F-150, inclusiv primul F-150 PowerBoost hibrid. Noile locuri de muncă vor sprijini asamblarea bateriilor și producția modelului hibrid şi a celui electric. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!