auto

În China, noul BMW Seria 5 facelift vine cu ampatament de BMW X7

17 septembrie 2020, ora 09:17
Distribuie:

În urma lansării noului BMW Seria 5 facelift pe mai multe piețe din întreaga lume în iulie 2020, cea mai recentă generație de modele de sedan business de succes îşi va sărbători acum premiera sa în versiunea proiectată pentru piața chineză la expoziţia Auto China 2020 (26 septembrie – 5 octombrie 2020) de la Beijing.

Pentru a satisface cerințele speciale, versiunile BMW Seria 5 destinate pieței chineze prezintă detalii specifice, unele pe care am fi dorit să le vedem şi la nivel internaţional.

În plus față de ampatamentul mai lung, acesta include și câteva opțiuni de echipamente de înaltă calitate, cum ar fi acoperișul panoramic sky lounge din sticlă sau sau sistemul Entertainment Professional cu două ecrane tactile reglabile în înclinare pentru pasagerii spate. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram