Compania japoneză Omikenshi a creat un nou material prin care poate reduce prețul anvelopelor run-flat în două, precum și să le facă mai ecologice. Despre această inovaţie în industria cauciucurilor notează mai multe detalii ziarul japonez Nikkei.

Cu toţii ştim că anvelopele de tip run-flat permit conducerea maşinii alţi câţiva zeci de kilometri chiar și după o pană serioasă, atunci când presiunea dintr-una din ele sau mai multe a dispărut.

Datorită acestui avantaj se poate ajunge la cea mai apropiată vulcanizare, după caz, însă nu toate companiile auto le oferă pe produsele sale, nici măcar sub forma uneia de rezervă şi nici măcar de dimensiuni reduse. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!