/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

În Japonia s-a inventat un material care poate face anvelopele run-flat de două ori mai ieftine

missing
17 septembrie 2020, ora 10:17

Compania japoneză Omikenshi a creat un nou material prin care poate reduce prețul anvelopelor run-flat în două, precum și să le facă mai ecologice. Despre această inovaţie în industria cauciucurilor notează mai multe detalii ziarul japonez Nikkei.

Cu toţii ştim că anvelopele de tip run-flat permit conducerea maşinii alţi câţiva zeci de kilometri chiar și după o pană serioasă, atunci când presiunea dintr-una din ele sau mai multe a dispărut.

Datorită acestui avantaj se poate ajunge la cea mai apropiată vulcanizare, după caz, însă nu toate companiile auto le oferă pe produsele sale, nici măcar sub forma uneia de rezervă şi nici măcar de dimensiuni reduse. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram