/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

În SUA apar noile Mazda3 2.5 Turbo şi CX-30 2.5 Turbo! Maşini cu peste 250 CP şi cu AWD

17 septembrie 2020, ora 16:12

Pentru piaţa din SUA, deocamdată, Mazda pregătit câte o motorizare nouă atât pentru noua generaţie a modelului 3 în caroserie hatchback şi sedan, cât şi pentru noul CX-30.

Este vorba despre o unitate turbo de 2.5 litri pe benzină, care devine noua motorizare de top pentru aceste automobile. De asemenea, ele vor putea fi recunoscute prin emblema TURBO.

Mazda3 2.5 Turbo este echipat cu un motor impresionant capabil să livreze 254 de cai putere și 434 Nm de cuplu pe combustibil premium cu cifră octanică locală 93 (sau 230 CP și 420 Nm pe combustibil regulat, cifră octanică locală 87), standard fiind şi un sistem i-Activ de tracţiune integrală. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram