Pentru piaţa din SUA, deocamdată, Mazda pregătit câte o motorizare nouă atât pentru noua generaţie a modelului 3 în caroserie hatchback şi sedan, cât şi pentru noul CX-30.

Este vorba despre o unitate turbo de 2.5 litri pe benzină, care devine noua motorizare de top pentru aceste automobile. De asemenea, ele vor putea fi recunoscute prin emblema TURBO.

Mazda3 2.5 Turbo este echipat cu un motor impresionant capabil să livreze 254 de cai putere și 434 Nm de cuplu pe combustibil premium cu cifră octanică locală 93 (sau 230 CP și 420 Nm pe combustibil regulat, cifră octanică locală 87), standard fiind şi un sistem i-Activ de tracţiune integrală. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!