Încă 11 decese provocate de noul coronavirus au fost atestate în Republica Moldova. Este vorba despre șapte bărbați și patru femei. Bilanțul celor decedați a ajuns la 1 170. 

Deces 1160: Femeie de 82 ani, din r-nul Rezina, deces la domiciliu. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, diabet zaharat tip 2.

Deces 1161: Bărbat de 71 ani, din r-nul Soroca, transferat din SR Soroca, la IMSP SC Bălți, pe 9 septembrie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie mixtă.

Deces 1162: Femeie de 71 ani, din r-nul Fălești, transferată de la IMSP SR Fălești, la IMSP SC Bălți, pe 7 septembrie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, diabet zaharat tip 2, obezitate gr. II-III.

Deces 1163: Femeie de 53 ani, din r-nul Ungheni, internată la IMSP SR Ungheni, pe 14 septembrie. Comorbidități: paralizie cerebrală infantilă.

Deces 1164: Bărbat de 62 ani, din r-nul Anenii Noi, internat la IMSP SR Anenii Noi, pe 2 septembrie. Comorbidități: angină pectorală CFII, pielonefrită cronică, hepatită cronică.

Deces 1165: Bărbat de 53 ani, din r-nul Strășeni, internat la IMSP SR Strășeni, pe 12 septembrie. Comorbidități: boală cerebrovasculară.

Deces 1166: Bărbat de 70 ani, din r-nul Anenii Noi, transferat de la IMSP SR Anenii Noi, la Spitalul Clinic Republican, pe 9 septembrie. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială gr. II.

Deces 1167: Femeie de 70 ani, din mu. Chișinău, internată la IMSP SCM “Sf. Arhanghel Mihail”, pe 12 septembrie. Comorbidități: diabet zahatat tip 2, angiopolineuropatie diabetică , obezitate.

Deces 1168: Bărbat de 75 ani, din r-nul Nisporeni, internat la IMSP SR Nisporeni, pe 2 septembrie, cu : pneumonie polisegmentară bilaterală.

Deces 1169: Bărbat de 67 ani, din mun. Chișinău, internat la Institutul de Medicină Urgentă, pe 8 septembrie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie mixtă.

Deces 1170: Bărbat de 71 ani, din mun. Chișinău internat la Institutul de Medicină Urgentă, pe 26 august. Comorbidități: boală cerebrovasculară.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!