Mai aproape de Moldova! Noul Renault Arkana se produce şi se vinde deja şi peste Nistru

17 septembrie 2020, ora 12:00
Distribuie:

Noul Renault Arkana a apărut în linia de modele a brandului francez către mijlocul anului 2019, iniţial exclusiv pe piaţa din Federaţia Rusă. La baza modelului se află o platformă modulară de ultimă generație pentru crossovere, 55% constând din componente noi.

Acum câteva ore acesta a fost prezentat şi pentru piaţa din Ucraina, cu producţie autohtonă, devenind primul model local al Renault construit pe un astfel de şasiu.

În funcție de nivelul de echipare, sub capota maşinii, pe piaţa din Ucraina, se pot afla deocamdată doar motoare pe benzină: o unitate natural aspirată H4M, cu patru cilindri şi volum de 1.6 litri (114 CP/156 Nm) sau noul TCe turbo de 1.3 litri (150 CP/250 Nm) dezvoltat de Alianța Renault-Nissan în colaborare cu Daimler. Află mai multe, dar şi cât costă, din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram