auto

Porsche a creat o remorcă mobilă ce poate încărca simultan zece Taycan-uri la viteza maximă

17 septembrie 2020, ora 10:50
Distribuie:

De la programele Track Experiences pe circuite la cele Ice Experiences, pe zăpadă şi gheaţă, în Finlanda, noul Taycan este acum o parte integrantă a programelor de conducere a clienților Porsche. Cu toate acestea, nu peste tot se oferă o infrastructură adecvată pentru încărcarea în masă a mașinii sport electrice, astfel încât producătorul german de maşini sport a găsit o ieşire din situaţie!

Faceți cunoștință cu soluția inovatoare Porsche: o flotă de camioane cu remorci, acestea din urmă servind pe post de staţii de încărcare, de mare putere, care oferă încărcare mobilă la cerere.

Circuitul Hungaroring din Budapesta a fost locul desfăşurării unui Porsche Track Experience acum câteva zile, eveniment care a oferit clienților posibilitatea de a testa Taycan-ul pe un circuit. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram