De la programele Track Experiences pe circuite la cele Ice Experiences, pe zăpadă şi gheaţă, în Finlanda, noul Taycan este acum o parte integrantă a programelor de conducere a clienților Porsche. Cu toate acestea, nu peste tot se oferă o infrastructură adecvată pentru încărcarea în masă a mașinii sport electrice, astfel încât producătorul german de maşini sport a găsit o ieşire din situaţie!

Faceți cunoștință cu soluția inovatoare Porsche: o flotă de camioane cu remorci, acestea din urmă servind pe post de staţii de încărcare, de mare putere, care oferă încărcare mobilă la cerere.

Circuitul Hungaroring din Budapesta a fost locul desfăşurării unui Porsche Track Experience acum câteva zile, eveniment care a oferit clienților posibilitatea de a testa Taycan-ul pe un circuit. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!