/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Porsche a creat o remorcă mobilă ce poate încărca simultan zece Taycan-uri la viteza maximă

missing
17 septembrie 2020, ora 10:50

De la programele Track Experiences pe circuite la cele Ice Experiences, pe zăpadă şi gheaţă, în Finlanda, noul Taycan este acum o parte integrantă a programelor de conducere a clienților Porsche. Cu toate acestea, nu peste tot se oferă o infrastructură adecvată pentru încărcarea în masă a mașinii sport electrice, astfel încât producătorul german de maşini sport a găsit o ieşire din situaţie!

Faceți cunoștință cu soluția inovatoare Porsche: o flotă de camioane cu remorci, acestea din urmă servind pe post de staţii de încărcare, de mare putere, care oferă încărcare mobilă la cerere.

Circuitul Hungaroring din Budapesta a fost locul desfăşurării unui Porsche Track Experience acum câteva zile, eveniment care a oferit clienților posibilitatea de a testa Taycan-ul pe un circuit. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram