Noi zboruri suspendate, pe fondul restricţiilor pentru Covid-19.  Ca urmare a restricţiilor de călătorie impuse de către autorităţile din România, TAROM suspendă operarea curselor comerciale până la data de 15 octombrie 2020 inclusiv, către sau dinspre Republica Moldova şi Israel, anunţă compania aeriană.

Zboruri suspendate de Tarom către sau dinspre Republica Moldova şi Israel, două ţări care au reintrodus restricţii pentru Covid-19. Decizia este urmarea faptului că autorităţile din România au anunţat prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, până în data pe 15 octombrie 2020.

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. De la aceste restricţii sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenţie solicitate de către autorităţi, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar şi zborurile de repatriere (chartere speciale).

România se află pe lista statelor pentru care Republica Moldova impune autoizolare de 14 zile.

Pe de altă parte, Israelul a reintrat în carantină generală la nivel naţional. E prima ţară din lume care revine la decizia de „lockdown”, pe fondul creşterii alarmante a numărului de infectări cu coronavirus. Restricţiile vor fi în vigoare, deocamdată, pentru trei săptămâni din 13 septembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!