social

Un angajat din cadrul ANP s-a stins în urma complicaţiilor provocate de COVID-19

17 septembrie 2020, ora 15:31
Distribuie:

Un comisar de justiție de 42 de ani din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) a decedat în această dimineață, joi 17 septembrie, în urma complicațiilor de sănătate provocate de infecția cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții ANP pe pagina de facebook.

„Cu profund regret anunțăm decesul colegului nostru, Anatol Craveț, în vârstă de doar 42 de ani, comisar de justiție, ofițer principal al Secției resurse umane din cadrul Penitenciarului nr.13-Chișinău, care a decedat astăzi la spital, fiind confirmat pozitiv cu Covid-19. Domnul Craveț activa în sistemul administrației penitenciare din anul 2016 și a lăsat în urmă un copil minor. Din numele conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor și a întregului efectiv al sistemului administrației penitenciare, transmitem sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească! Este primul deces în rândul funcționarilor infectați cu Covid-19”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a ANP.

 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram