auto

Cluj Napoca: O bună parte din autobuzele de linie ar putea fi dotate cu suporturi pentru biciclete

18 septembrie 2020, ora 09:58
Distribuie:

Continuăm să privim “peste gard” la vecinii din Cluj Napoca (deşi nu ar trebui să o facem noi) şi să aflăm despre proiecte interesante care ar putea servi drept exemplu pentru autorităţile oraşului Chişinău.

Nu de alta, dar Comisia Europeană a anunțat recent care sunt cele mai inovative orașe din UE în urma unei competiții strânse care s-a derulat începând din 23 iunie 2020 şi până acum, având mai multe etape. Clujul este în finală, alături de alte cinci oraşe!

Autoritățile din Cluj Napoca încearcă să încurajeze mersul pe bicicletă ca alternativă la mașină. În ultimii ani au fost trasate piste de biciclete pe multe din drumurile modernizate, iar pentru a veni și mai mult în ajutorul cicliștilor, primăria a introdus autobuze de linie cu suport pentru biciclete! Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram