Continuăm să privim “peste gard” la vecinii din Cluj Napoca (deşi nu ar trebui să o facem noi) şi să aflăm despre proiecte interesante care ar putea servi drept exemplu pentru autorităţile oraşului Chişinău.

Nu de alta, dar Comisia Europeană a anunțat recent care sunt cele mai inovative orașe din UE în urma unei competiții strânse care s-a derulat începând din 23 iunie 2020 şi până acum, având mai multe etape. Clujul este în finală, alături de alte cinci oraşe!

Autoritățile din Cluj Napoca încearcă să încurajeze mersul pe bicicletă ca alternativă la mașină. În ultimii ani au fost trasate piste de biciclete pe multe din drumurile modernizate, iar pentru a veni și mai mult în ajutorul cicliștilor, primăria a introdus autobuze de linie cu suport pentru biciclete! Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!