MAN intensifică oferta de autobuze electrice urbane și a pregătit pentru debut public modelul Lion’s City E de 18 metri lungime, care urma să fie prezentat în timpul expoziției de autovehicule comerciale de la Hanovra peste câteva zile.

Cu toate acestea, din cauza pandemiei de COVID-19, salonul auto a fost anulat, iar cei de la MAN au decis să-şi prezinte produsul online. Iată deci cum va arăta transportul public din viitorul apropiat.

La noul autobuz electric articulat, două motoare centrale instalate pe a doua și a treia osie îi oferă puterea de care are nevoie în trafic. Spre deosebire de motoarele electrice poziționate aproape de butucii roților, aceste agregate sunt mai ușor de accesat și au un design mai simplu. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!