auto

O flotă de maşini speciale cu termoviziune, pe bază de Ford Transit, intră în dotarea Poliţiei de Frontieră române

18 septembrie 2020, ora 12:43
Distribuie:

Astăzi, în cadrul unui eveniment special găzduit la Ambasada Statelor Unite ale Americii la București și în prezența premierului României au fost prezentate trei unități ARTEMIS-RO pe bază de Ford Transit din lotul în curs de livrare către Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, parte a unui proiect complex care a început în urmă cu aproape doi ani.

Proiectul este rezultatul unei colaborări strânse între inginerii Ford care au lucrat la adaptarea modelului, dealerul Ford și compania Pro Optica, pentru integrarea modelului Ford Transit în structura complexă a proiectului pentru Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Proiectul “Autospecială de supraveghere cu termoviziune” se referă la livrarea a 50 de produse către Inspectoratul General al Poliției de Frontieră din România. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram