/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O nouă platformă digitală. Harta conține lista tuturor gheretelor din Chișinău și informații despre acestea

missing
18 septembrie 2020, ora 09:15

Primăria municipiului Chișinău a elaborat o nouă hartă digitală pe care se regăsesc toate gheretele amplasate pe străzile capitalei. Astfel, fiecare punct de comerț ambulant a fost pașaportizat, iar locuitorii orașului pot vizualiza denumirea agentului economic, adresa gheretei, termenul de valabilitate a acestora și statul.

Totodată, gheretele care au acte permisive valabile, au fost marcate cu verde, cele care vor expira în mai puțin de o lună au fost marcate cu galben intermitent, iar gheretele care au licența expirată, au fost marcate cu roșu.

Primarul general, Ion Ceban, susține că municipalitatea își propune ca fiecare loc din oraș dedicat comerțului ambulant, să fie stabilit prin intermediul unor licitații transparente, iar actele permisive să fie eliberate pentru o perioadă de cinci ani.

Platforma online poate fi accesată de pe site-ul primăriei municipiului Chișinău – chisinau.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram