auto

Peugeot şi Total prezintă primele schiţe ale noului hipercar pe care-l pregătesc pentru curse

18 septembrie 2020, ora 17:06
Distribuie:

Ca parte a celei de-a 88-a ediții a cursei de 24 de ore de la Le Mans, eveniment care va demara în după amiaza zilei de mâine, după ce a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19, Peugeot și Total au marcat startul oficial al proiectului Le Mans Hypercar (LMH).

Alegerea categoriei LMH a fost dictată de mai multe criterii, unul fiind cel al unei anumite libertăți aerodinamice. Acest lucru face posibilă încorporarea, cu sprijinul Peugeot Design, a detaliului estetic al mărcii. Această colaborare a început deja și face posibilă elaborarea de schițe și dezvăluirea primelor concepții de proiect, dar și încarnarea elementelor fundamentale necesare, în special în ceea ce privește dimensiunile.

Peugeot, în parteneriat cu Total, a început, prin urmare, dezvoltarea unui hipercar hibrid al cărui design iconic va declara concepţia “Neo Performance”. Maşina va avea tracţiune integrală şi va putea dezvolta 500 kW putere (680 CP). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram