Ca parte a celei de-a 88-a ediții a cursei de 24 de ore de la Le Mans, eveniment care va demara în după amiaza zilei de mâine, după ce a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19, Peugeot și Total au marcat startul oficial al proiectului Le Mans Hypercar (LMH).

Alegerea categoriei LMH a fost dictată de mai multe criterii, unul fiind cel al unei anumite libertăți aerodinamice. Acest lucru face posibilă încorporarea, cu sprijinul Peugeot Design, a detaliului estetic al mărcii. Această colaborare a început deja și face posibilă elaborarea de schițe și dezvăluirea primelor concepții de proiect, dar și încarnarea elementelor fundamentale necesare, în special în ceea ce privește dimensiunile.

Peugeot, în parteneriat cu Total, a început, prin urmare, dezvoltarea unui hipercar hibrid al cărui design iconic va declara concepţia “Neo Performance”. Maşina va avea tracţiune integrală şi va putea dezvolta 500 kW putere (680 CP). Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!