/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Premieră de la Daimler Trucks: Noul Mercedes-Benz GenH2 Truck concept

missing
18 septembrie 2020, ora 15:58

Producătorul de camioane Daimler Trucks și-a prezentat acum câteva ore strategia tehnologică pentru electrificarea vehiculelor sale, de la distribuția urbană la transportul internațional pe distanțe lungi, reafirmându-și astfel angajamentul față de obiectivele Convenției de la Paris privind protecția climei.

Evenimentul s-a axat pe tehnologia camioanelor cu celule de combustie pe bază de hidrogen pentru segmentul de transport pe distanțe lungi. Mercedes-Benz GenH2 Truck, care şi-a marcat premiera mondială în cadrul acestui eveniment, în calitate de concept, marchează începutul folosirii pilelor de combustie drept combustibil.

Cu GenH2 Truck, Daimler Trucks demonstrează pentru prima dată ce tehnologii specifice conduce producătorul înainte la viteză maximă, astfel încât camioanele cu celule de combustie grele să poată efectua operațiuni de transport pe distanțe lungi flexibile și solicitante, cu intervale de până la 1.000 de kilometri și mai mult pe un singur rezervor de hidrogen! Află mai multe detalii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram