auto

Premieră: Ediţia ultra limitată McLaren Senna GTR LM

18 septembrie 2020, ora 08:57
Distribuie:

Cinci unice maşini de circuit McLaren Senna GTR, create pentru a celebra cei 25 de ani de la momentul în care mai multe exemplare McLaren F1 GTR au dominat în 1995 cursa de anduranţă de 24 de ore de la Le Mans, sunt astăzi dezvăluite de McLaren Special Operations (MSO).

Numite McLaren Senna GTR LM, cele cinci mașini deja comandate sunt cele mai recente exemple a ceea ce este posibil să facă cei de la MSO când sunt angajaţi în proiecte unice și personalizate.

Fiecare din cele cinci supercaruri este proiectat și desenat ca un omagiu adus uneia dintre cele cinci McLaren F1 GTR care au finisat istoric cursa pe locurile 1, 3, 4, 5 şi 13 – o realizare de neuitat, având în vedere că aceasta a fost prima dată când McLaren a concurat la Le Mans, la doar trei ani de când primul model stradal – F1 – a fost introdus. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram