În Moldova, nu doar conducătorii de automobile pot urca la volan în stare de ebrietate, ci şi tractoriştii, de exemplu. În seara zilei de ieri un astfel de posesor de tractor a fost implicat într-un accident care în cele din urmă a fost fatal pentru o tânără de 18 ani.

Conform datelor care au fost furnizate pentru AutoBlog.MD de către Mariana Beţivu, ofiţer de presă al IGP, accidentul s-a întâmplat în seara zilei de ieri, la ora 21:15, pe strada principală din localitatea Copceac, raionul Ştefan Vodă.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că pasagerii unei motociclete, un tânăr în vârstă de 25 ani şi o pasageră de 18 ani, ambii fără echipament de protecție, s-au lovit frontal într-un tractor care se deplasa neregulamentar. Află mai multe detalii şi ce pedeapsă riscă tractoristul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!