Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din satul Căinarii Vechi, raionul Soroca, a fost reținut de polițiști, după ce și-ar fi bătut cu un topor consăteanca. Totul s-a întâmplat ieri, 17 septembrie. 

Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 15:00, precum că suspectul a venit la casa victimei, o femeie de 66 de ani, cu o pungă, în care a avea un topor și a întrebat-o dacă mai are treabă de a-i umbla în jurul casei. Ulterior, luând toporul în mâini, bărbatul a înjunghiat femeia. Polițiștii spun că suspectul era în stare de ebrietate.

Agresorul a fost reținut pentru 72 de ore. Victima a fost transportată la Spitalul Republican Soroca pentru îngrijiri medicale. În acest context a fost pornită o cauză penală.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!