/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un nou model de certificat de înmatriculare şi permis de conducere, aprobat în Ucraina. Prin ce se deosebesc de ale noastre

18 septembrie 2020, ora 13:35

În Ucraina, Cabinetul de Miniștri de la Kiev a aprobat noi modele de permise de conducere și certificate de înmatriculare a vehiculelor. Acestea au devenit asemănătoare cu cele pe care le avem noi în Republica Moldova, fiind pe deplin adaptate la cerințele internaționale, însă totuşi există unele diferenţe notabile.

Noile modele de acte vor continua să reprezinte nişte carduri din plastic, iar însemnele de pe acestea vor fi în trei limbi: ucraineană, engleză şi parţial în franceză. Actele sunt valabile şi recunoscute în întreaga Europă, dar și în mai toate ţările lumii.

Prima noutate, în ceea ce priveşte permisul de conducere, este indicarea grupei sangvine a conducătorului auto. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram