În Ucraina, Cabinetul de Miniștri de la Kiev a aprobat noi modele de permise de conducere și certificate de înmatriculare a vehiculelor. Acestea au devenit asemănătoare cu cele pe care le avem noi în Republica Moldova, fiind pe deplin adaptate la cerințele internaționale, însă totuşi există unele diferenţe notabile.

Noile modele de acte vor continua să reprezinte nişte carduri din plastic, iar însemnele de pe acestea vor fi în trei limbi: ucraineană, engleză şi parţial în franceză. Actele sunt valabile şi recunoscute în întreaga Europă, dar și în mai toate ţările lumii.

Prima noutate, în ceea ce priveşte permisul de conducere, este indicarea grupei sangvine a conducătorului auto. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!