/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

Un partid din Moldova propune un proiect privind alocarea unei indemnizații unice pentru asistenții sociali

missing
18 septembrie 2020, ora 12:36

Un proiect de hotărâre privind alocarea unei indemnizații asistenților sociali cu vechime în muncă a fost propus de către Partidul „Șor”. Despre aceasta a anunțat Violeta Ivanov, vicepreședintele fracțiunii parlamentare, care a candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie curent.

Astfel, Violeta Ivanov a declarat că indemnizația va fi unică și va fi alocată cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor sociali.

„Știm că de Ziua dumneavoastră profesională nu aveți niciun motiv de sărbătoare. Prin acest proiect încercăm să aducem măcar un strop de bucurie”, a adăugat aceasta.

Proiectul urmează să fie discutat în plenul Parlamentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram