Un număr record de 4.879 de permise de conducere au fost reținute, iar un număr total de 40.877 de amenzi au fost aplicate de polițiștii rutieri din România, în perioada 7 – 13 septembrie, în cadrul unei acțiuni desfășurate la nivel național cu scopul combaterii cauzelor principale generatoare de accidente rutiere.

Din totalul amenzilor, 39.214 au fost date pentru încălcarea codului rutier, astfel: 14.931 pentru viteză neregulamentară, 3.662 au fost aplicate pietonilor pentru diferite abateri, alte 2.066 bicicliștilor, 796 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 297 pentru neacordarea priorității vehiculelor și 17.462 drept alte sancțiuni.

De asemenea, au fost reținute 4.879 de permise de conducere, dintre care 1.927 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime legale admise. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!