Mama fetei care apare într-o fotografie în timpul inaugurării viceului la o școală din Hiliuți, spune că nici nu a știut despre acest lucru. Femeie spune că nu a fost prevenită și nu este un lucru normal ceea ce s-a întâmplat. În același timp, și unii profesori din cadrul gimnaziului susțin că s-a cam exagerat cu cele întâmplate.

„Eu nici nu am știut, nu am fost prevenită. Trebuiau să facă între colegi, profesori, nu să cheme toată lumea. Nu este un lucru normal”, a spus mama fetei.

Mai mult și unii profesori au rămas mulțumiți de cele întâmplate: „Nu era cazul să se facă mare tam-tam din asta. Nici măcar școala nu s-a deschis, s-a dechis decât viceul. Și încă fotografiați toți acolo. Dar de ce anul trecut nu s-a făcut nimic? Anul trecut nu au fost alegeri”, spune Nelea Diaconu, profesoară la școala din Hiliuți într-o înregistrare video pentru nordnews.md.

Amintim că, ieri pe internat au fost publicate mai multe imagini de la o inaugurare oficială a veceului dintr-o școală. Evenimentul a vut loc în satul Hiliuți, cu participarea primarului, președintelui de raion, dar și a deputatului Vladimir Mizdrenco.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!