/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ Mama elevei care apare în fotografia de la inaugurarea veceului: „Eu nici nu am știut”

missing
18 septembrie 2020, ora 11:55

Mama fetei care apare într-o fotografie în timpul inaugurării viceului la o școală din Hiliuți, spune că nici nu a știut despre acest lucru. Femeie spune că nu a fost prevenită și nu este un lucru normal ceea ce s-a întâmplat. În același timp, și unii profesori din cadrul gimnaziului susțin că s-a cam exagerat cu cele întâmplate.

„Eu nici nu am știut, nu am fost prevenită. Trebuiau să facă între colegi, profesori, nu să cheme toată lumea. Nu este un lucru normal”, a spus mama fetei.

Mai mult și unii profesori au rămas mulțumiți de cele întâmplate: „Nu era cazul să se facă mare tam-tam din asta. Nici măcar școala nu s-a deschis, s-a dechis decât viceul. Și încă fotografiați toți acolo. Dar de ce anul trecut nu s-a făcut nimic? Anul trecut nu au fost alegeri”, spune Nelea Diaconu, profesoară la școala din Hiliuți într-o înregistrare video pentru nordnews.md.

Amintim că, ieri pe internat au fost publicate mai multe imagini de la o inaugurare oficială a veceului dintr-o școală. Evenimentul a vut loc în satul Hiliuți, cu participarea primarului, președintelui de raion, dar și a deputatului Vladimir Mizdrenco.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram