/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Alertă de călătorie. MAEIE a actualizat lista țărilor care interzic accesul și tranzitarea teritoriilor lor

missing
19 septembrie 2020, ora 11:17

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a prezentat datele actualizate privind alertele de călătorie pentru mai multe state, conform situației din data de 18 septembrie 2020.

Astfel, țările vecine ale Republicii Moldova – România și Ucraina, dar și Italia, Germania, Franța, Ungaria, Federația Rusă vor menține interdicțiile de acces și tranzitare impuse, anterior, cetățenilor străini.

De asemenea, Spania și Grecia vor menține restricțiile temporare impuse călătoriilor neesențiale din ţările terţe, inclusiv Republica Moldova, către Uniunea Europeană şi ţările asociate Schengen. Până la data de 30 septembrie 2020, călătoriile sunt permise doar pentru anumite categorii de persoane.

În același timp, cetățenii moldoveni pot călători în Turcia și Albania.

Lista țărilor o găsiți AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram