Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a prezentat datele actualizate privind alertele de călătorie pentru mai multe state, conform situației din data de 18 septembrie 2020.

Astfel, țările vecine ale Republicii Moldova – România și Ucraina, dar și Italia, Germania, Franța, Ungaria, Federația Rusă vor menține interdicțiile de acces și tranzitare impuse, anterior, cetățenilor străini.

De asemenea, Spania și Grecia vor menține restricțiile temporare impuse călătoriilor neesențiale din ţările terţe, inclusiv Republica Moldova, către Uniunea Europeană şi ţările asociate Schengen. Până la data de 30 septembrie 2020, călătoriile sunt permise doar pentru anumite categorii de persoane.

În același timp, cetățenii moldoveni pot călători în Turcia și Albania.

Lista țărilor o găsiți AICI.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!