Șase membri ai unei grupări infracționale au fost reținuți de către oamenii legii, fiind suspectați de atentat la viața și sănătatea unui bărbat.

În urma investigațiilor efectuate de către poliție s-a stabilit că, la baza motivului răfuielii, ar sta o pretinsă datorie financiară pe care victima până în prezent nu a achitat-o. Cei șase membri ai grupării criminale au vârste cuprinse între 25 și 50 ani, locuitori ai municipiului Chișinău și raioanelor Orhei și Rezina, au fost anterior condamnați pentru comiterea infracțiunilor grave și deosebit de grave.

Astfel, la 20 august curent, membrii grupării, aflându-se în municipiul Orhei, sub pretextul reglărilor de conturi față de victimă, care la rândul său este membră a altei grupări criminale, anterior condamnată pentru infracțiuni similare, intenționat i-au aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele. Bărbatul a fost lovit cu o bâtă din lemn, care i-a provocat leziuni corporale periculoase pentru viața și sănătatea acestuia.

Cinci suspecți au fost arestați pentru 30 de zile, iar în privința unuia este aplicată măsura obligatorie de nepărăsire a localității, măsurile aplicate au fost decise de către Judecătoria Ciocana.

Dacă vor fi găsiți vinovați bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Poliția continuă investigațiile pentru stabilirea tututor persoanelor implicate și atragerea acestora la răspundere conform legislației.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!