/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Casă, arsă din temelii în Chișinău. Trei echipaje de salvatori și pompieri au stins focul

missing
19 septembrie 2020, ora 15:17

O casă și anexele din preajma locuinței au ars din temelii în această dimineață la Chișinău. La fața locului au intervenit trei echipaje cu pompieri.

În această dimineață angajații IGSU au intervenit pentru a lichida un incendiu care a izbucnit pe strada Plugarilor 15 din municipiul Chișinău. Potrivit informațiilor înregistrate o casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări. Pentru stingerea incendiului au intervenit 3 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși angajații IGSU au stabilit că focul a afectat o casă de locuit și anexele din preajma locuinței.

În timpul intervenției, pompierii au evacuat din casa afectată de flăcări o butelie de gaz astfel evetând producerea unei explozii. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus casa și câteva anexe din gospodăria.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram