O casă și anexele din preajma locuinței au ars din temelii în această dimineață la Chișinău. La fața locului au intervenit trei echipaje cu pompieri.

În această dimineață angajații IGSU au intervenit pentru a lichida un incendiu care a izbucnit pe strada Plugarilor 15 din municipiul Chișinău. Potrivit informațiilor înregistrate o casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări. Pentru stingerea incendiului au intervenit 3 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși angajații IGSU au stabilit că focul a afectat o casă de locuit și anexele din preajma locuinței.

În timpul intervenției, pompierii au evacuat din casa afectată de flăcări o butelie de gaz astfel evetând producerea unei explozii. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus casa și câteva anexe din gospodăria.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!